Menu
Proffskockar väljer gasol
Med gasol kan man snabbt höja eller sänka temperaturen. Det är därför som många proffskockar helst arbetar med gasolbrännare, på så sätt har man full kontroll över matlagningen.
Scroll ned

Gasol inom restaurangbranschen

Gasol är en mångsidig energikälla som har många användningsområden inom hotell- och restaurangbranschen.

Med gasol får man en hållbar och flexibel lösning som är lätt att hantera. Många restauranger och storkök använder redan gasolgrill och spis, men man kan även välja ugnar och diskmaskiner som drivs med gasol. 

Inte enbart i köket

Det är inte bara i köket man kan ha glädje av gasol. Med terrassvärmare, gasolspisar och gasolbrännare kan man förlänga utomhussäsongen och skapa trivsel för kunderna. Om er anläggning ligger utanför naturgasområdet är uppvärmning med gasol både en grön och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Mobila lösningar

En av fördelarna med gasol är att många apparater enkelt kan anslutas till flaskgasol och blir därmed mycket mobila. Det ger er större möjligheter att kunna serva era kunder utomhus eller enkelt flytta köksutrustningen vid speciella arrangemang.

Fyra skäl att välja gasol
Börja använda gas – snabbt och enkelt