Menu
Flexibel och stabil energi för byggbranschen
Gasol (LPG) är en mycket flexibel och mångsidig energikälla som erbjuder byggbranschen flera olika fördelar, framförallt när användningsförhållanden varierar och man behöver hög stabilitet.
Scroll ned

Gasol i byggbranschen

Det finns många fördelar med att använda gasol inom flera uppgifter inom byggbranschen.

Gasolen är mångsidig, flexibel och ger en hög mobilitetsgrad. Samtidigt så är gasol mycket kostnadseffektivt och betydligt miljövänligare än dieselolja.

Många användningsområden

De flesta inom byggbranschen vet att gasol används i samband med takläggning, där gasolen används för att driva den värmekälla som krävs. Men gasol kan även användas på många andra platser inom byggarbetet, t.ex. för uppvärmning, torkning och drift av en del maskiner. Gasol är kostnadseffektiv, mycket mobil och brinner väldigt rent och helt utan avgaser som behöver ledas bort. Detta gör gasol till en attraktiv energikälla inom byggbranschen, där man konstant har kontroll över kostnader och användbarhet.

En grönare och effektivare energiform
Om ert företag är på jakt efter miljövänliga energilösningar är gasol från Primagaz det rätta valet. Gasol är nämligen en av de renaste förbränningskällorna och mest hållbara energiformerna när det gäller utsläpp av CO2.
20 % Lägre CO2
jämfört med olja
Fyra skäl att välja gasol
Börja använda gas – snabbt och enkelt