Menu
Gasol inom industri kan bidra till stora besparingar
Genom att växla över från olja eller el till en gasol-lösning kan många industriföretag göra stora besparingar, både på elkostnader, oljekostnader och i sina utsläpp av CO2.
Scroll ned

Gasol för industriell användning

Gasol är en flexibel och mångsidig energiform som kan användas inom många industriområden och ger besparingar inom både energiförbrukning- och CO2-utsläpp.

Primagaz levererar gasol till många industriområden. Gasolen har högt ångtryck och en extremt ren förbränning, vilket betyder att den kan användas för direkteldning. D.v.s. att man inte har en värmeväxling utan förbränningen sker rakt in till mottagaren och inga avgaser behöver ledas bort. När man som företag väljer en gasollösning får man en stabil och effektiv energikälla, som med modern utrustning kan anpassas helt efter era produktionsbehov.

Leveranssäkerhet och leveranser

Vi vet att det är av yttersta vikt för verksamheten att du alltid har tillgång till gasol när den används i den dagliga driften. Därför hjälper vi dig att dimensionera systemet baserat på dina faktiska behov. Vi levererar den gasol du behöver när du behöver den.

 

Via vårt internationella nätverk har vi tillgång till ett av Europas starkaste leverantörsnätverk inom gasol och därför kan du tryggt räkna med att vi alltid kan leverera den gasol du behöver inom din verksamhet.

Fyra skäl att välja gasol
Börja använda gas – snabbt och enkelt